Detailed Notes on çelik burunlu iş ayakkabısı

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor iş ayakkabısı mekap arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru tercih olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Bu ayakkabıların üst kısmında genellikle metallic veya cam elyafından yapılmış bir kaplama bulunur. Bu, ayakları korurken aynı zamanda konforu da sağlar.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan ayakkabi es anlamlısı bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

ŞOkay emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına lawnım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

This Web-site is using a stability services to shield alone from online attacks. The action you merely executed induced the safety Remedy. There are numerous actions that would cause this block such as distributing a iş ayakkabısı yds certain word or phrase, a SQL command or malformed information.

Report this wiki page